Lim Zhi Wei e уметник од Сигнапур кој создава прекрасни 3D акварел илустрации под наслов „Цветни девојки“. Станува збор за комбинација од насликани девојки „облечени“ во фустани од вистинско цвеќе. Lim најпрвин ја слика девојката, па потоа со цветни ливчиња им создава убава „облека“. Прекрасно.

27

26

24

23

22

21

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОдлични идеи за дизајн на нов мост во Лондон
Следна објаваНајкратката љубовна приказна
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ