Покрај многуте беби-фотосесии, се чини дека ниеден фотограф или набљудувач не може да остане имун на слаткиот резултат. Исто како и следниот пример: францускиот фотограф, Malo создава серија фотографии каде што ги отсликува замислите за иднината на своето дете. Од боксер, доктор, месар… што најмногу му одговара? Еден ден, моето дете ќе биде… Ќе биде многу повеќе од обичен човек.

1

2

3

5

6

7

8

9

10

11

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМал стан со добар план
Следна објаваПрв ковер на Virtual Complex
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР