Не ги сакате автомобилите, но не сте ни љубител на возењето велосипед? Доколку одговорот е НЕ тогаш ќе се пронајдете во оваа фотографија на Romario Severino. Истовремено вежбање за мажот и комфор за жената, добар начин за превоз, зар не? :)

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРop-up книги | Bowdoin College
Следна објаваРоберто Кавали креира за Мајли Сајрус
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР