Прекрасна фотографија на Victor Liu која е доказ дека природата е уметник. Разни бои, форми, поставени во совршена позиција. Прекрасно.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСоздавање карактери на празни ѕидови
Следна објаваАбита, симбол за надеж | Shoko Hara
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР