Што е најважно за родителите? Кој е најдобриот подарок кој ќе предизвика насмевка на нивните лица? Ако тргнеме дека децата се најголемото богатство за секој родител тогаш овие два браќа и нивната сестра дефинитивно го направиле најдобриот подарок за нивните родители. Сакајќи да ги потсетат на скапоцените моменти од 80-тите и 90-тите, тие создаваат реконструкција на стари фотографии од нивното детство. Спомени, сеќавања и забава е карактеристично за овој проект кои тие го насловиле „Фото рекреација“. Големи или мали, тие се нивните деца.

2

3

4

6

7

8

9

10

11

12

13

СПОДЕЛИ
Претходна објаваТоп 10 модни блогерки во 2013та
Следна објаваПланинска снежна оаза | El Lodge
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР