Опсесијата со награди на повеќето рекламни агенции беше инспирација за канадската агенција TAXI да изработи хумористично видео каде што вреден кројач вешто изработува облека за трофејот Кански лав, со намера да го претвори од сребрен во златен. Погледнете.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБожиќ на скандинавски начин
Следна објаваНештата со душа
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР