Човековите права се една од есенцијалните и најранливите теми во целиот свет. Walker Agency потсетува на степенот до кој се повредуваат човековите права секојдневно во одредени земји и тоа го прават преку 200 специјални постери за Amnesty International распослани низ Цирих. Креативен начин за разбудување на свеста, зар не?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаграден конкурс за најкреативно уметничко дело
Следна објаваНапуштени забавни паркови | Chris Luckhardt
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР