Креација на природата, документирана од страна на Lou Lu. Совршена комбинација од бои и претстава на совршено место за уживање.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНеделен репертоар на Драмскиот театар (21.04 – 25.04)
Следна објаваПриказна за најслаткото пријателство
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ