Најново достигнување на Eiko Ojala наменето за декорација на Affina Manhattan Hotel. Познат по неговата умешност при создавање на прецизни фигури, оваа дело е потврда на неговата креативност и способност. Претстава на Њујорк создадена од хартија, дело кое се наоѓа на границата помеѓу дигиталната уметност и рачната изработка. Прекрасно.

111

112

113

114

115

116

117

118

119

120

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаправи сам | Потсетник за дома
Следна објава,,Мандарина’’ фотелја
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР