Фотографија направена од тимот на Divian Arts токму во срцето на Градот на светлината, во светилиштето на уметноста – Лувр, најголемиот музеј во светот. Во музејот се сместени некои од најпознатите уметнички дела, а во нашата фотографија акцентот се наоѓа на  Пирамидата која е 20.6 метри висока, а квадратната основа има страни долги 35 метри. Пирамидата го покрива мезанинот во Лувр и формира дел од новиот влез во музејот.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЉубовници кои се бакнуваат | Claire Streetart
Следна објаваRihanna за британскиот GQ
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР