Бајка претставена на фотографија дело на Svetlana Belyaeva, во која главна улога има принцезата на есента. Уникатна композиција, која асоцира на свет од нашата фантазија. Девојка во фустан од пожолтени листови во срцето на шумата. Прекрасно.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЗамок препуштен на времето | Martin Vaissie
Следна објаваЕлегантна гарсониера со модерен дизајн
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР