Martin Vaissie е француски уметник во основа дизајнер, но љубител на напуштени места, сведоци за културата и архитектурата, соодветни места како магични царства за неговите креации. На неговиот репертоар се наоѓа и овој прекрасен замок кој е препуштен на времето. Морничав, но сепак уникатен и иако напуштен сепак на фотографиите од Vaissie изгледа одлично.

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

СПОДЕЛИ
Претходна објаваУдобна библиотека | OpenBook
Следна објаваФото на денот | Принцеза на есента
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР