Се плашите од темнината? Прекрасна фотографија на Angela Waye каде што мали деца се борат против сенките од темнината. Се изгледа подобро со светло во рака, зар не?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДенес е Светскиот ден на насмевките!
Следна објаваЗа цивилизираните луѓе, од Чехов
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР