Децата се истражувачи на непознатото, набљудувачи на се околу нив, љубители на малите работи кои ги прават животот вреден. Со текот на годините, забораваме на работите кои не правеле среќни трагајќи по материјалните работи. Дете привлечено од убавината на лалињата, внимателно ги разгледува, прашувајќи: Што е ова? Прекрасна фотографија на Christoph Hessel.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКолку навистина чини облеката од модните писти?
Следна објаваЗајчиња како модели на фото-сесија
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ