Фотографирана во Benidorm, Шпанија. Дело на Laur Dumbrava, претстава на шпанската традиција и амбиент. Девојчето само ја дополнува и разубавува фотографијата која зборува сама за себе.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКнижевно патување | Penguin Group Book Truck
Следна објаваТрилер-техника на Џ.К. Роулинг | The Cuckoo’s Calling
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР