Прекрасна фотографија за која не знаеме кое е името на фотографот кој ја создал, но која автентично сведочи за убавината на Рим. Спој од стариот Рим, урбаната светлина од градските светла и небото. Прекрасна фотографија која сведочи за магијата на Рим во која акцентот е ставен на Колосеумот.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваГоворот кој го чекавте
Следна објаваМодна блогерка дизајнира патики
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР