Анимирано видео на плажа, на снег – под вода, целосно напишано, режирано, изменето и озвучено од страна на Kirsten Lepore, која е добитничка на мал милион награди за анимација. Трансокеански разговор во  stop-motion варијанта, толку едноставно и толку елегантно прикажан, со цел да Ве потсети колку е важно да останете во контакт со Вашите пријатели. Оној кој престанува да Ви биде пријател, всушност никогаш и не Ви бил пријател, вели Аристотел; а ова видео дефинитивно ќе Ве допре поради својата „порака во шише“ приказна.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЉубов под ѕвездите
Следна објаваНаправи сам | Книжевни коктели
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР