Интересна приказна која го илустрира спојот помеѓу детската призма на анимација и вечната поента дека на крајот, не е потребно да се претпопите во масата кога, во светот постои некој различен како Вас. Анимација која потсетува на скиците на Jean-Jacques Sempé со мотив кој им е близок на сите – уживањето на плажа, со сите свои предности и маани. Малиот милион трендови и адаптации можеби Ве фрустрираат, но на крајот од денот… ниедна од нив нема да Ве прегрне и да Ви каже дека се’ ќе биде во ред.

СПОДЕЛИ
Претходна објава10 знаци дека сте библиофил…
Следна објаваБаби близначки со стил | Maja Daniels
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР