Јапонскиот уметник Yosuke Hasegawa создава тридимензионални портрети на светски лидери и претседатели, користејќи вистински банкноти. Погледнете.

55

66

77

88

99

100

101

102

103

104

105

106

11

22

33

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаправи сам | Футрола за боички
Следна објава16.Скопски филмски фестивал
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР