Фотографија на Thomas Nagels, во која е претставен адреналин предизвикан од мото уживање. Пролетта е добар период за вакво уживање, особено за зависниците од адреналин.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКуќичка како од сказна
Следна објаваВпечатоци од Саем на книга
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР