Танц на најубавиот ден во животот на двајца вљубени, за време на зајдисонце, овековечен од фотографот Koper Israel.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПрошетка за сеќавање – Николас Спаркс
Следна објава7 мудрости од перото на Хемингвеј
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ