Еден краток преглед на универзалната уметност преку мобилен концепт за посета на музеи и уметнички галерии, се’ со цел да се направи достапно и интерактивно доближување до постоечките и идни посетители. Едно неверојатно искуство кое се адаптира на разнообразните потреби, сега е моментот да им се каже „збогум“ на старите аудио презентации.

Креаторите на овој концепт сметаат дека Universal Art има визија да го измени здодевниот уметнички свет преку најдоброто уметничко искуство кое може да си го замислите, независно каде се наоѓате. Мал тим од Париз ја промовираше оваа идеја токму овој месец, каде сеуште се работи на прототипот и се цели кон соработка со сите музеи, галерии и инвеститори.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваLumio пренослива книга | Max Gunawan
Следна објаваИнспиративни и креативни постери
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР