Lumio проектот од архитектот Max Gunawan е неодамнешен хит – неверојатна пренослива светлина концентрирана во книга, која успеал да ја создаде во само три дена. Светилките во овој проект се со вградени магнети, што го прави корисен во било кое катче од домот, сосема различно од мистифицираната светлина. Доколку е целосно наполнет, Lamio е способен да свети до 8 часа.

1

Од книга до мултинаменска светилка – трансформирачката моќ на ова идејно парче светилка доаѓа во повеќе форми за да излезе во пресрет на Вашите потреби. Што го прави овој производ уникатен?

– неговата прилагодлива форма и функција,
– преносливиот и неочекуван дизајн,
– супериорните перформанси во еден пакет,
– мултинаменската употреба.

2

3

4

5

6

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаправи сам | Украсни велигденски јајца
Следна објаваНово уметничко искуство | Universal Art
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР