Детска игра и детски искрени емоции, после постигнат погодок, меморирано со фотографијата на Barry Baugher.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДали спиете кога ветерот дува?
Следна објаваКучињата како познатите
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР