Laimonas Smergelis е родена во 1972 година во Литванија. Од нејзиното детство почнала да слика. Главен мотив во нејзините слики секогаш биле децата. Се повеќе се усовршувала, не менувајќи го својот начин и мотив на сликање. После дипломирањето на Children’s Art School во Utena, таа и професионално започнала да ја гради својата кариера во тој правец. Погледнете дел од нејзините дела, каде децата со животните или растенијата се прикажaни во невобичаени ситуации. Уживајте.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

25

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЗошто се важни библиотеките?
Следна објаваГрадот кој никогаш не спие | Pixers
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

1 коментар

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР