Од дамнешни времиња, се верувало дека тајната на вечниот живот која соодвествува со неисцрпна енергија е сокриена во недостапноста на нектарот, познат како пијалок на боговите; кој неретко се сметал за врвно задоволство и невозможен пристап поради луксузот на неговата намена. До денешни времиња, ова поимање драстично се менува поради фактот што луѓето своевидно ја откриваат тајната која практично им стоела пред носот – неговото Височество, кафето, како божествена напивка која ги решава сите проблеми. Големо или мало, слатко или горко: сите веруваат во нешто, додека повеќето резиденти на планетата Земја, во името на подобро функционирање, веруваат во кафе.

1

2

3

10

4

5

6

7

8

9

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСовети за добар говорник
Следна објаваКнига и масажа | Brookstone решение
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

1 коментар

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР