Валентин картички илустрирани од Ben Arthur Klin, со ликовите на Шекспир, Дарвин, Марија Кири, кои преку јазични досетки инспирирани од нивната работа го честитаат празникот на вљубените. Наменети за освојување на срцето на љубителите на историјата.

1

2

3

4

5

6

7

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПтичји балет
Следна објаваПрирачник за оптимисти | Silver Lining Playbook (2012)
Величeњето и практикувањето на креативната страна на животот предизвикана од љубовта кон убавото ја одликува со особен креативен шарм и инспирација затекната на различни места. Пасионирана вљубеничка во визуелните форми на уметност, ја поддржува тежината на автентичните креативни артефакти кои го издржале тестот на времето - доволно долго за да создадат нова приказна за уметноста, раскажана преку херојските очи на истата.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР