Тоше Проески – еден и единствен, нашиот ангел, член на сечие семејство иако крвното сродство е исклучок во случајов. Сите уживаме во неговите песни, а неговиот лик е инспирација за професионални и аматерски слики. Водени од фактот дека нашиот Тоше има само датум на раѓање, денес извоивме некои слики на кои се наоѓа неговиот ангелски лик. Лик кој плени, смирува, освојува, предизвикува топлина во нашите срца, не потсетува да бидеме хумани… Градација на позитивни чувства преку слики кои се дела на повеќе луѓе, професионални сликари и аматери: различни стилови, техники, но заедничко за сите слики е љубовта со која се создадени, сплотена во еден безвременски лик.

10

1

2

3

4

5

8

9

14

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПариска модна недела на висока мода | Валентино
Следна објаваПариска модна недела на висока мода | Elie Saab
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР