Прекрасни надреални фотографии на Joel Robison. По фото-приказната „Пасус по пасус“ каде магијата на фотографиите е затекната во љубовта кон книгите, овде секоја фотографија пренесува своја порака, оживува посебна приказна, но сите пленат со емоции иако постои разлика меѓу нив. Различни фотографии на кои заедничко им е силината на пренесување на одредена приказна во која секој ужива. Романтични, морничави, мотивациони, надреални, но прекрасни, зар не?

1

4

9

10

11

12

13

14

19

21

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПравила на успехот
Следна објаваДве слики во една | Oleg Shuplyak
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР