Serenah е фотограф и сопственик на неколку кучиња, кои ја инспирираат при создавањето фотографии. Rocco, Ralph и Simon, се кучињата кои се претставени на следниве фотографии. Нивната љубопитност, снаодливост создава фотографии полни со хумор и љубов. Нејзините фотографии ќе успеат да нацртаат насмевка на Вашето лице и да внесат топлина во Вашето срце, на начин на кој само животните успеваат. Уживајте.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПолици со череп | James Hopkins
Следна објаваФилмски маратон…со Вуди Ален
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР