Во насока на континуирано детектирање на иновативните информации во поглед на книгите и активностите/додатоците поврзани со нив, денес промовираме една интересна колаж-полица, креирана од James Hopkins. Комбинација од полици и череп, со своевиден гот допир и рок димензија на просторот, умешно го деконструира изгледот на ова необично ремек дело. Складирањето книги е надополнето со останатите работи потребни во домот, и секоја полица носи свое име согласно својата содржина.

1

2

3

4

5

6

7

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКнижевни друштвени игри
Следна објаваКучиња: Rocco, Ralph и Simon | Serenah
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР