Дозволете им на Вашите деца да бидат креативни на било каков начин. Во овој случај доколку сте татко, треба да имате големо трпение. На крајот резултатот е среќното лице на вашата ќерка. Автор на ова дело е фотографот Dave Engledow. Погледнете повеќе негови дела тука.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР