Фотографија која ја претставува љубопитноста и интересот на децата за животните, соочени ,,очи во очи“ со малиот нилски коњ од локалната зоолошка градина. Прекрасна фотографија, дело на Cesar March.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваZara Home: Нова сезона во домот
Следна објаваКолачиња за појадок – Дороти Кумсон
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ