Серија фотографии насловена како „Metaphysics of the Urban Landscapes“, дело на италјанскиот фотограф Gabriele Croppi, која ќе ви се допадне бидејќи го претставува светот во поинакво светло од она на кое сме навикнати. Croppi е еден од професорите на италјанскиот Институт за фотографија и поради тоа не е за изненадување умешноста и професионалноста со која се направени овие фотографии. Низ црно-белите фотографии, совршената светлина и контрас, светски познатите места изгладаат поинаку, зар не?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЅидни мурали со музички мотиви | Pixers
Следна објаваЛогоа со модни ликови
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР