Човековата иновација и креативност нема крај. Доказ за тоа се и фотографиите на Andy Rudak на кои се прикажени улични сцени од Лондон, Њујорк, Мумбаи, Париз и Токио, целосно направени од картон и кафеава хартија. Овие макети биле со големина од 3 до 4 метри во широчина и на секоја фотографија има животно кое и дава автентичност и поголема живост. Погледнете ги фотографиите и патот до нивната креација.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНезаборавни филмски локации
Следна објаваНајслатките бебешки костими
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР