Еве еден одличен начин како  повторно да вратите од кутиите некоја од вашите стари  касети.

Што ви е потребно?

  • Стара касета
  • Ткаенина
  • Штрафцигер
  • Ножици
  • Креда
  • Лепак
  • Игла и конец за шиење

Најпрво извадете се што е внатре во касетата, со цел да ја задржите само рамката. Внимателно извадете ги штрафчињата

Измерете со помош на  касетите и пресечете онолку материјал колку што е потребно, за подоцна да ја обвиете внатрешноста на паричникот.

Следно е да го залепите патентот во внатрешноста од двете страни од касетата. Обратете посебно внимание околу лепењето на аглите.

Исечете го  вишокот од патентот и со игла и конец составете ги двете страни , само од онаа страна каде што патентот треба да завршува.

Во овој дел внимателно залепете го патентот со другиот дел од касетата.

Откако ги поврзавте и двата дела нанесете лепак во внатршеноста и залепете го платното.

За крај потребно е да го повзете со игла и конец едниот дел од патентот како би се добил целосниот изглед.

Ова е вашиот паричник

СПОДЕЛИ
Претходна објаваASOS | #BestNightsEver серијал
Следна објаваЏиновски ѕид од книги | Anouk Kruithof
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР