Интересно видео за уметноста на цртањето со помош на светлина, во изведба на Jinpei Washiro од Јапонија. Во овој случај добрата идеја може буквално да се изрази низ фразата „Ми светна сијаличката“.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНикол Кидман ќе ја игра Грејс Кели
Следна објаваБонтон за вечера
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР