Ова е една од неколкуте „вкусни“ рекламни анимации  во режија на  Breno Pineschi  и Rafael Casas. Се работи за реклама наменета за „Do Bem“ – бразилски сокови .  Интересно е што бразилскиот произведувач преку  креативно  решение  го прикажува вистинскиот начин на тоа како може да се „игра“ со храната.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНацртајте реалистично око
Следна објаваСаша Барон Коен наскоро со нов лик
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР