Доколку живеете со музика, креирате од љубов и со љубов,  вашиот живот започнал да ткае нова приказна. Никогаш иста, никогаш видена, спонтана и променлива. Љубовта и животот немаат совршен концепт, но несомнено се најголемата инспирација. Исползете ја.  Создадете нешто, запејте песна, насликајте слика, пренесете  ја емоцијата на хартија, подарете мисла, изнудете нечија насмевка. Во продолжение погледнете го ова кратко анимирано филмче за болката, љубовта, музиката… Животот е краток и не е совршен, но тогаш кога ги имате зацртано вашите идеали и кога ќе пронајдете начин да се соочите со несреќата  и споменот ќе успее да изнуди насмевка.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМожностите на една Нула
Следна објаваПогледнете зад камерите | 007
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР