3-Д бизнис картички, дизајн на Elod Beregszaszi. Инспириран од детските pop-up книги, овие бизнис картички се претвораат во фантастични три-димензионални скулптури.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПрекрасни докази | Thomas Allen
Следна објаваДигитална пауза во срцето на Париз
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР