Селекција и ре-користење на научни книги, енциклопедии и читанки кои, по солидна недела на формирање фигури и уредување на фазата од 4 чекори: сечење, лепење, фотографирање и објавување на големото дело, со потпис од Томас Ален. Со неодамнешна промоција во њујоршката галерија Фоли, 12 парчиња од оваа серија остануваат како литературен украс во истата. Совршено составени илустрации, со наслов „Прекрасни докази“ даваат прекрасен доказ за креативно отелотворување на пишаните дела.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСо чоколадо против гравитацијата
Следна објава3-Д бизнис картички
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР