Како прво: се што содржат овие фотографии, согласно течната типграфија, се е ден од една единствена фотографска композиција (доколку не верувате, погледнете го видеото). Оваа серија на реклами е креација на уметничкото дизајн студио NAM, за Harbor City Chocolate Trail, кој претставува добротворен проект за Blood Cancer Foundation од Хонг Конг. Серијата фотографии користи свој метод на суспендирање предмети и личности со помош на жици и кабли, со цел да се создаде лесна средина против гравитацијата, која доловува пост-ефект на експлозија.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваMissoni и Converse патики
Следна објаваПрекрасни докази | Thomas Allen
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР