Во оваа прекрасна фотографија на Chirstoper @ CMGW, сведоци сме на една неверојатна средба помеѓу едно девојче и едно морско суштество. Навистина може да се почувствува вчудоневиденоста на девојчето и без да се доживее – со спротиставени величини и возрасти на овие две живи битија навистина се создава една интересна фотографска композиција. Вистинско обележување на еден од скапоцените моменти од животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР