Овој бакнеж е жежок во секој поглед (лавата, дождот, самиот бакнеж). Во оваа прекрасна фотографија се прикажани фотографката Далас Нагата и нејзиниот маж Ед Вајт како се бакнуваат пред жешката лава. Овој жежок бакнеж ја доби наградата од National Geographic за фотографија на месецот. Сигурни сме дека ќе ве остави без зборови.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР