Рејчел Хулин од Њујорк успеа да создаде фотографии од својот син како лета на различни локации. Гордата мајка го фотографира синот, а потоа во Photoshop ги отстранува рацете кои го држеле, со што ја создава летачката фотографија. Уживајте во фотографиите од Хенри.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР