Деца оставени на милоста на случајните минувачи, борејќи се во најсурови услови за да си обезбедат опстанок, но не само за себе, туку и за останатите членови на семејствата. Жална реалност за која никој не превзема ништо!

Фото | Луциан Олтеану

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР