Дај му на човека риба, ќе јаде цел ден. Научи го како да лови, ќе има храна доживотно.

фото: Андреј Аговски

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаправи сам | Водопад плетенка
Следна објаваФото на денот | Има ли ден за нас
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР