На фотографијата се прикажани група хипици на кои војската им се заканува со оружје а тие возвраќаат со љубов и мир. Во каков свет живееме ? Ќе престане ли некогаш омразата помеѓу луѓето?

Фотографијата ја испрати Мартин Василевски.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР