Куќата од еден метар квадратен  е дизајн на Van Bo Le-Mentzel. Има четири тркала за полесен транспорт, во неа можете да седите, јадете, работите, а доколку ја поставите хоризонтално добивате и спална соба. Изгледа практично, но се прашуваме каде е тоалетот? :)

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФото на денот | Војна и мир
Следна објаваКако живеат сиромашните?
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР