Дали некогаш сте се запрашале што значи да се биде „Daddy’s little girl“? Одговорот на овој феномен лежи во постоењето на типот на ќерка, која попрво би си извалкала рацете со моторно масло во дворот, отколку да остане дома и да прави колачиња со мајка си. Оваа фотографија, која е дело на фотографот Dave Engledow од Вашингтон, со наслов „На врвот“ е посветена на неговото најмило, татино девојче.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСимпатична пародија на „Niggas in Paris“
Следна објаваВизуелни зборови | Марија Попова
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР